Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Váradi Éva

Psychic Váradi Éva
Hívjon most!
Most elérhető vagyok
06 90 602 027 Mellék:  318
A hívás díja: 485 Ft/perc
Értékelés
Szakterület

Cigánykártya, Ji csing, Inga, Kristály, Rontásvizsgálat

Jós bemutatkozása

Spirituális tanácsadó. Termékenységi kérdésekben szakértő. Test-lélek-szellem harmonizálása a főbb területe.

Részletes leírás

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, spirituális tanokkal. Néhány éve a metafizika területét is tanulmányozom, melyből tréneri és oktatói képzettséget szereztem. Rendelkezem valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel. Képességem és tanulmányaim segítségével hatékonyan tudok segíteni az önismeret megszerzésében, megingott önbizalom visszaszerzésében, lelki súlyok és lelki terhek oldásában, krízis- és válsághelyzetek kezelésében, megromlott emberi kapcsolatok - elsősorban párkapcsolat - helyreállításában.

A test-lélek-szellem harmonizálásán, spirituális tanácsadáson és életviteli tanácsadáson kívül főbb tevékenységi területeim: kártyajóslás, ji csing jóslás, átok- és rontáslevétel, termékenységi, szerelmi- és pénzmágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, színterápia, hangterápia tibeti zengőtálak segítségével, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák.

Amennyiben szeretné tudatosabban, sikeresebben, hatékonyabban irányítani Sorsát, és megtapasztalni a változásokat a mindennapjaiban, hívjon bizalommal. Segítek a negatív élethelyzeteket a legkisebb lelki fájdalommal a legrövidebb időn belül megélni és megszüntetni.

 


 
 
 
 
 
 

Horoszkóp

Kos

Tele van tervekkel erre a napra, de ellenállásba ütközik. A környezetében élők szívesebben pihennének, keresnének olyan programokat... Részletek »

Bika

Erőt vesz magán és végre foglalkozik azokkal a feladatokkal, melyeket eddig halogatott, mert nem szívesen végzi el azokat. Emiatt u... Részletek »

Ikrek

Keresi a kihívásokat, hiszen tele van energiával, amit valahol le kell vezetnie. El kell azonban fogadnia, hogy a környezetében élő... Részletek »

Rák

Ha egyszer valamit a fejébe vesz, nehezen engedi el a gondolatot. A környezetében élők azonban nem azonosulnak Önnel és emiatt kiss... Részletek »

Oroszlán

Sokkal mélyebben gyökeredzik a probléma, mint ahol Ön a megoldásokat keresné. Ezért nem is találja a megfelelő utat. Próbálja meg k... Részletek »

Szűz

Amíg Ön feszült, nem tudja a környezetében sem megteremteni a nyugalmat. Vonuljon félre, hogy megfejtse annak okát, miért is forr Ö... Részletek »

Mérleg

Nem csak a saját feladataival kell megbirkóznia, de olyanok kérnek segítséget, akiknek nem tud nemet mondani. Emiatt zsúfolt nap vá... Részletek »

Skorpió

Tele van ugyan tervekkel, de szívesen teszi azokat félre, mikor a szerettei ötletét hallgatja. Így sem kell ölbe tett kézzel ülnie,... Részletek »

Nyilas

Ha már elindul az úton, ne forduljon vissza. Inkább előre gondolja át a nehézségeket és készüljön fel azokra. Bár emiatt olyan, min... Részletek »

Bak

Próbál menekülni, de akik igazán ismerik, tudják, hogy ilyenkor van csak igazán szüksége a segítségre. Beszélgessen velük, hiszen c... Részletek »

Vízöntő

Csak úgy kaphat segítséget, ha figyelembe veszi mások érdekeit is. Érthető, hogy a saját tervei a legfontosabbak, de ugyanez vonatk... Részletek »

Halak

Legyen türelmes, csak így fogja tudni elfogadtatni a véleményét. A másik fél teljesen már nézőpontból közelíti meg a kérdést, így n... Részletek »