Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Talán ez még egy nyugodtabb nap, de már érzi az év végi hajrá előszelét. Mégse kezdjen most kapkodni, egyelőre összpontosítson a nap teendőkre és a környezetében élők problémáira. Úgy készülhet fel leginkább a hajtásra, ha megteremti a nyugodt, feszültségmentes légkört. Segítse azokat, akik elvesztették a céljaikat, hogy mihamarabb ismét önmagukra találjanak, és így végül együtt indulhassanak el a végső célok felé.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Alig kezdődik el a nap, érzi, hogy sok jóra nem számíthat. Hirtelen olyan akadályokkal találja szembe magát, amiket az alapos tervezés során sem vett észre. Elkedvetlenedik, hiszen ha már az induláskor nehézségek támadnak, nem tud hinni a sikeres folytatásban. Ha a környezetében élők bíztatják, hallgasson rájuk, hiszen ők még nem veszítették el szem elől a célokat, ahogyan ezt Ön tette. Kitartás, az első lépések után már könnyebb lesz.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Nem szívesen mozog emberek között, úgy érzi, terhes az Ön számára, ha mások problémáival is foglalkoznia kell. Keressen olyan feladatokat, melyekkel egyedül is képes lesz megbirkózni, hiszen így nem is várhat segítséget. Vannak olyan céljai még erre az évre, melyekkel érdemes ezen a napon foglalkozni, ha nagy eredményeket nem is érhet el, de az előkészületeket megkezdheti, bízva a sikeres folytatásban.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Az elmúlt napokban önmagát háttérbe szorítva tevékenykedett, ideje ismét elővenni a saját érdekeit. Bátran kérjen segítséget, hiszen még él a környezetében élők emlékében, hogy Ön is mindig tettre kész volt, ha elakadtak egy kérdés kapcsán. Sokat halad előre a céljai felé és ez erőt ad Önnek ahhoz, hogy újabb tervek fogalmazódjanak meg Önben és merjen is lépni. Tele van lendülettel, használja ezt ki, legyen bátran önző.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nem hagyhat hátra mindent csak azért, mert most közel áll ahhoz, hogy feladja. Az út java részét már megtette, ha most visszafordul, akkor az elmúlt hetek munkája semmivé válik. Érthető, ha elkeseredett, hiszen váratlanul új akadályok bukkantak fel, de már ennél sokkal bonyolultabb kérdésekre is megtalálta a helyes választ, csak meg kell egy kicsit nyugodnia. Szellőztesse ki a fejét, összpontosítson a céljaira.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Új kérdések fogalmazódnak meg Önben, de a válaszokat úgy keresse, hogy azzal biztosítsa a sikeres folytatást. Könnyebb lenne most elmenekülni, de éppen azért kapta a sorstól Ön ezt a kihívást, mert a megoldást is csak Ön szolgáltathatja. A környezetében élők is várják a lépéseit és arra bíztatják, ne adja fel ilyen kevéssel a cél előtt. Már csak miattuk sem teheti meg, hogy hátrahagyva mindent új utakat kezd keresgélni.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Hatalmas lendülettel veti bele magát a feladatokba és elköveti azt a hibát, hogy egyszerre több kérdéssel is igyekszik foglalkozni. Ilyenkor azonban szétszórt, márpedig a problémák teljes embert igényelnek. Rangsorolja a teendőit és sorban haladjon, csak így lesz képes az irányítást végig kézben tartani, ami elengedhetetlen annak érdekében, hogy sikerre vigye az ügyeket, melyeket éppen Ön választott erre a napra.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Hiába vonulna félre, ez nem segít Önnek hamarabb kikeveredni abból a gödörből, ahova saját magát sodorta. Most elsősorban lelki erőre lenne szüksége, azt pedig abból meríthet, ha emberek között mozog és látja, mások hogyan lendülnek át a holtponton. Sokat tanulhat azoktól, akik már jártak azon az úton, ahol most Ön tartózkodik és megküzdöttek az akadályokkal, amik még Önre várnak. Nincs egyedül, bár gyakran érzi ezt, a megfelelő pillanatban fel fognak bukkanni azok, akikre számíthat.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ne keressen magának kihívásokat, éppen annyit sodor Ö elé az élet, amennyivel kényelmesen megbirkózik, a maradék energiáját pedig szentelje a szeretteinek. Nem baj, ha nem váltja meg a világot, épp csak a kötelezettségeit látja el, most ennyi is elég ahhoz, hogy elégedett lehessen, de így az esti órákban nem menekül az ágyba, hanem készen áll például a problémák megbeszélésére. Vannak szőnyeg alá sepert kérdések, melyeket érdemes lenne még azelőtt tisztázni, hogy teljesen elmérgesedne a helyzet.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Összpontosítson a feladataira, mert azok most nem oldhatóak meg a szokásos úton. Olyan megoldásokkal kell előállnia, melyek kiszakítják abból a környezetből, ahol otthonosan mozog, így aztán folyamatosan figyelnie kell arra, hogyan is reagálnak a környezetében élők az elképzeléseire. Akkor kaphat válaszokat ugyanis a kérdéseire, ha azokat felteszi a megfelelő helyen és időben, de ezt észre is kell vennie.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Nehezen áll ellen a csábításoknak, így feladja bizonyos elveit. Ha az elérhető célok nemesek, nincs is oka emiatt lelkiismeret-furdalást érezni, de ha csak a saját szórakozását szolgálja, ne csodálkozzon, ha nem érzi magát igazán boldognak, amint elillan az újdonság varázsa. Éppen ezért gondolkodjon, mielőtt cselekszik és mérje fel az okokat és a következményeket. Ne feledkezzen meg arról, a pillanatnyi boldogság nem veszélyeztetheti a hosszú távú terveit.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Önmagán is felül kell ahhoz emelkednie, hogy képes legyen a mai napra kitűzött célokat elérni. Bár mikor megfogalmazódtak Önben, nem számolt az akadályokkal, most, az induláskor már úgy érzi, nem szabad meghátrálnia. Keressen segítséget, hiszen ettől még az érdemei nem csökkennek, de ha már pár tanácsot megfogad, megkönnyítheti a helyzetét. A teljesítményt Ön teszi le az asztalra, ezt senki el nem vitathatja.