Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Ne egyedül vágjon neki az útnak, kérjen segítséget. Nem is elsősorban azért, mintha erre rászorulna, de így együtt tölthetik az időt. Ne is bosszankodjon, ha valaki hibázik, hiszen most elsősorban az élmények a lényegesek, nem az elért eredmények. Lehet, lassabban halad, talán a célokat se sikerül elérni, de mindez mégsem tekinthető kudarcnak, hiszen közben közelebb kerül a szeretteihez, helyreállítja a megromlott kapcsolatokat.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Használja ki, hogy tele van energiával és adjon ebből a szeretteinek is. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy nincsenek komolyabb problémái, azonban a családtagok segítségre szorulnak. Legyen mindig mód arra, hogy megkereshessék és kiönthessék a szívüket, hiszen ha valakinek lehetnek használható tanácsai, az éppen Ön. Türelemmel és megértéssel hallgatja őket, sokszor már ez is elég ahhoz, hogy megnyugodjanak.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ne csak a feladatokat ossza ki, tudjon lelkesedést is önteni azokba, akiktől segítséget vár. Tele van energiával és olyan ötletekkel, melyek hasznosak lehetnek mindenki számára, de ezt nehezen értik meg. Míg a szerettei pihenni, kikapcsolódni szerettek volna, Ön próbálja őket arra ösztönözni, hogy ezen a napon is tevékenykedjenek. A célokkal úgy tudnak azonosulni, ha világossá válik számukra, ezek nem csak az Ön érdekeit szolgálják.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tele van ötletekkel, azt sem tudja, melyik úton induljon először. Segítségre nem számíthat, a környezetében élők a saját feladataikkal vannak elfoglalva. Éppen ezért úgy kell megszerveznie a napját, hogy abba minden beleférjen, de egyedül is képes legyen kényelmes tempóban haladni. Ne kapkodjon, és ne rohanjon, hiszen azzal csak a hibázás lehetőségét teremtené meg, legyen megfontolt és határozott.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ne csak a saját érdekeit tartsa szem előtt, legen tekintettel a szerettei igényeire is. Míg Önnek a kitűzött célok fontosak, ők szeretnének kicsit megpihenni, Legyen kevesebb feladat, de az kényelmes tempóban is megvalósítható, így Ön is elégedett lehet és a családtagok is lazíthatnak. Bár átmenetileg kicsúszik az irányítás a kezéből, ez nem jelenti azt, hogy csak sodródna az árral és ne tudná befolyásolni a folyamatokat.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Kevesebb idegeskedés, több figyelem a szeretteinek. Ezen a napon elsősorban ennek mentén szervezze meg a teendőit. Most ne arra helyezze a hangsúlyt, hogy valamennyi feladatát elvégezze, tartsa szem előtt a családtagok igényeit is. Ha nemet mondanak a segítségkérésére, azt ne vegye személyes sértésnek. Inkább tegye félre Ön is a teendőket és derítse ki, vajon miért is vonulnak inkább vissza a saját kis világukba.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Bár igyekezett felkészülni, mégsem sikerült minden akadályt számba venni. Ugyan nem szeret rögtönözni, most mégis arra kényszerül, ha nem akar meghátrálni. Márpedig a célokat fontosnak tartja, ezért úgy érzi, érdemes azokért harcolni. Ne hibáztassa magát emiatt, hiszen ismeretlen területen próbál helytállni, így érthető, ha érik meglepetések. De Ön nem ismer lehetetlent, ha egyszer valamit a fejébe vesz, azt nem ereszti.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ha szeretné elűzni a viharfelhőket, engednie kell. Ugyan a véleménye nem változott az adott kérdésről, mégis hajlandó más utat választani. A későbbiekben ezt nem kérheti számon azokon, akik miatt megtette ezt a lépést, ezért tényleg csak akkor induljon el, ha emiatt nincs rossz szájíze. Legyen ez az Ön döntése és nem is olyan nagy áldozata, amelyet szívesen hoz meg, hiszen mégiscsak az otthona békéje a tét.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Bár még nem tudta feldolgozni teljesen a múltbéli eseményeket, már a továbblépésen gondolkodik. Nem szeretne belesodródni egy mély gödörbe, ahonnan nehezen találná a kiutat, ezért mihamarabb felejteni szeretne. Mégse siettesse a folyamatokat, mert akkor maradhatnak olyan tüskék, amelyek a későbbiekben ismét felbukkannának, és akkor már úgy elmérgesednének, hogy sokkal tovább tartana a gyógyulási folyamat.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
A szervezete már jelzi, hogy lassítani kellene. Ön azonban megint tele van ötletekkel és igyekszik figyelmen kívül hagyni a fájdalmakat. Nem csoda, ha hibázik, nem olyan tempóban halad, ahogyan azt eltervezte. Emiatt nem okolhat másokat, hiszen előre látható volt, hogy az energiája nem tart ki egész napra, ha egyszer elérkezik a holtpont, már nem fog tudni lábra állni még segítséggel sem. Fogadja ezt el és inkább lazítson.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Vannak olyan problémái, amelyekre hiába keresi a megoldást, valahogy nem találja azokat. Végre egy nyugodtabb nap vár Önre, gondolja át, kihez fordulhat segítségért ezekkel a kérdésekkel. Nem szégyen felismerni, ha valami meghaladja az erejét vagy a tudását, éppen ez teszi megbecsülté, hogy a hiányosságait nem gyengeségként fogja fel. Hajlandó tanulni, fejleszteni magát, ha ezzel közelebb kerülhet a céljaihoz.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Élvezi, ha a rivaldafény Önre hárul, fürdőzik a népszerűségben. Ezzel azonban nem élhet vissza és nem használhatja ki az embereket. Bár könnyen befolyásolja őket, mégse tekintse természetesnek, hogy felsorakoznak a céljai mellé. Ha felajánlják a segítségüket, tudjon köszönetet mondani és meghálálni azt, hogy félretették a saját érdekeiket. Tudjon olyan elképzelésekkel előállni, amelyek nem csak az Ön igényeit elégítik ki.