Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Őrizze meg a türelmét még akkor is, ha bizonyos helyzetekben úgy érzi, szándékosan próbálják kihozni a sodrából. Talán tényleg ez a szándék vezérli a másik felet, ezért Ön érheti el a célját, ha nem ül fel a provokációnak. Ha érvekkel nem tud eredményeket felmutatni, cselekedjen, és a tettei bebizonyítják az igazát. Ezzel végképp Ön kerülhet ki győztesen abból a helyzetből, amelybe sodródott.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Szívesen tartózkodik emberek között, de ezzel vissza is élhetnek, ha nem figyel. Túl sokan keresik fel, hogy tanácsot, segítséget kérjenek, ezzel elterelik a figyelmét a saját feladatairól. Ha azonban elhanyagolja a kötelezettségeit, olyan helyzetbe kerülhet, ahonnan már egyedül kell megtalálnia a kiutat. Ne legyen befolyásolható és engedékeny, hiszen ki is tartaná szem előtt az Ön érdekeit, ha nem saját maga.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Nehezen indul a napja, de szerencsére a környezete ezt felismeri és igyekeznek Ön mellé állni. Fogadja el a segítséget még akkor is, ha úgy érzi, minden rendben van. Hamar elfogy ugyanis az energiája, ha akadályokba ütközik és ilyenkor jól fog esni, hogy valaki támogatja a háttérből. Nyugodtan vállaljon be azonban olyan feladatokat, amelyek már nem tartogathatnak meglepetést, hiszen rendelkezik kellő gyakorlattal a megoldásukhoz.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Próbálja meg elkerülni azokat az embereket, akik nem támogatják, csak kritikákkal illetik, de tanáccsal nem szolgálnak. Fontos lenne az Ön számára, ha megerősítenék abban, hogy jó úton jár, az természetesen nem baj, ha felhívják a figyelmét az Önre váró nehézségekre. De akik csak le akarják beszélni a céljairól, nem segítik Önt abban, hogy ismét magára találjon és kilábaljon abból a lelki gödörből, ahova sodródott.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nehezére esik a döntés, ezért kerülje azokat a helyzeteket, ahol számítania kell arra, hogy gyorsan alkosson véleményt. Akkor jár a legjobban, ha félrevonul, és olyan feladatokat keres, melyekkel egyedül is képes végigvinni. Az eredmények ugyan lassan jönnek, de elmondhatja, hogy Ön érte el és ez megerősíti Önt abban a hitében, hogy minden a helyére került és most már Ön is képes megfelelő teljesítményt nyújtani.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Őrizze meg a nyugalmát még akkor is, ha nehéz, kifejezetten kényes helyzetekbe sodródik. Vannak olyan napok, amiket az ember szeretne mihamarabb elfelejteni, ilyen lesz ez a mai is. Nem menekülhet el mindenhonnan, de ha tisztességesen helytáll, már elmondhatja, mindent elkövetett a siker érdekében. Ne akarja kézbe venni az irányítást, mert most még az sem segít Önnek, ha irányt szabhatna a történéseknek.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Kifejezetten vonzó ajánlatokkal keresik fel, így nehéz helyzetbe kerül, ha nem szeretné átlépni a határait. Mindenkinek ugyanis nem tud megfelelni, valamennyi felkérést képtelen lenne megoldani. Legyen őszinte, ha érzi, hogy egy feladat már meghaladná a lehetőségeit, mondjon nemet, ne tegyen felelőtlen ígéretet. Pontosan tudja, meddig nyújtózkodhat, most ne feszegesse azokat a korlátokat, mert lelkileg nem elég erős.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Elsősorban magára figyeljen, a környezetében élőket most sorolja a második helyre. Könnyű lenne Önt ma kihasználni és ki védené meg az érdekeit, ha nem Ön. Gondolja át a lehetőségeit, ne feszegesse a határokat, hiszen túl fáradt ahhoz, hogy a váratlanul felbukkanó akadályokkal megküzdjön, ezért maradjon meg a rutin feladatoknál, ahol már rendelkezik kellő tapasztalattal ahhoz, hogy talpon tudjon maradni.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ne vitázzon azokkal, akik közel állnak Önhöz, nehezen tud ugyanis parancsolni az indulatainak. Ha nem értenek Önnel egyet, szinte személyes sértésként éli meg, ezért próbálja az igazát minden eszközzel megvédeni. Azzal sem foglalkozik, ha emiatt megbántja a másik felet, így az igazán fontos kapcsolatait is veszélybe sodorhatja. Inkább olyan feladatokat keressen, melyekkel egyedül is képes lesz megbirkózni, így lehetősége nyílik félrevonulni.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Vannak olyan feladatok, amelyeket próbál folyamatosan halogatni, mert nem szívesen foglalkozik velük. De egyszer csak elérkezik a határidejük és ilyenkor jön a kapkodás és az idegeskedés. Próbálja meg most ezeket a hátralékokat ledolgozni azzal, hogy párat kézbe vesz és fogait összeszorítva megoldást keres rájuk. Bár most sem élvezi jobban, de legalább nem kényszerből teszi, így talán nyugodtabb maradhat.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Most megtudhatja, ki is áll Ön mellett valóban önzetlenül. Nehéz helyzetbe kerül, és csak az harcol Önnel, akire valóban számíthat. Nem hibázhat, ezért gyűjtsön be minden információt, hallgassa meg azokat, akik már jártak ezen az úton. Akkor alakítsa ki a saját véleményét, amikor már pontosan lát minden lehetőséget és annak következményeit. Ha a tettek mezejére lépne, legyenek Ön körül segítők, akik támogatják a háttérben.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne tervezze meg előre a napját még akkor sem, ha ez ad némi biztonságot. Váratlan események ugyanis folyamatosan rögtönzésre kényszerítik, és ha közben még arra is gondolnia kell, miket nem valósít meg, amit elképzelt, egyre feszültebbé válik. Sodródjon az árral és mindig az adott helyzetből próbálja meg kihozni a legtöbbet, ne az járjon a fejében, hogy máshol kellene most helytállnia.