Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Vajon eddig miért nem mert lépni? Tegye fel magának a kérdést, mert csak akkor fognak a vágyai valóra válni, ha sikerül a magában épített gátakat lebontani. Kifogásokat keresett, mert hiányzott Önből az elszántság, de most már egyre inkább érzi, hogy indulnia kell valamilyen irányba és akkor az már inkább legyen olyan, ami Önnek is tetsző, ne csak sodródjon tovább az árral, hiszen ez nem is tenné boldoggá.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Az akadályok az életében nem mindig azért keletkeznek, hogy Önt meghátrálásra kényszerítsék. Számos tapasztalatát köszönheti annak, hogy nem várt kihívásokkal kellett megküzdenie és emiatt olyan területekre tévedt, ahova önszántából sosem jutott volna el, de most már a mindennapok részévé vált. A mai nap csatáit is ebben a szellemben kell megvívnia, tehát tanuljon és figyeljen, ne bosszankodjon.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Amikor határozott és magabiztos, akkor a kritikákat is képes a helyén kezelni. Pontosan érzi, mikor kapja ezt segítő szándékkal, amin érdemes elgondolkodnia és mikor szólalnak meg az ellenségei, hogy kicsit elbizonytalanítsák és lassítsák az előrehaladását. Éppen ezért először önmagában rakjon rendet, hogy a külvilágból érkező jeleknek pont annyi jelentőséget tanúsítson, amennyit érnek és ne azok befolyásolják a tetteit.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Döntse el, mit szeretne elérni és utána már csak ezt tartsa szem előtt. Ha engedi, hogy mások játékszernek tekintsék, és amikor szükségük van Önre, akkor keresik, nem foglalkozva az igényeivel, nem is csoda, ha nem halad előre. Kellő elszántsággal képes nemet mondani, de ehhez fontos, hogy tisztában legyen a saját céljaival és az erősségeivel. Nincs szüksége külső megerősítésre ahhoz, hogy tudja, értékes ember, aki pontosan tudja, mit akar.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ne feszítse túl a húrt, inkább engedjen, ha azt érzi, már így is feszült Ön körül a légkör. Felesleges harcolnia az igazáért, ha süket fülekre talál. Már csak a hangulatán múlik, hogy távozik még időben vagy akár enged is a másik félnek és képes teljesen félretenni a saját érdekeit. Ne érezze magát hibásnak azért, mert nem jutnak közös nevezőre, hiszen nem csak Ön a felelős azért, hogy képtelenek hideg fejjel gondolkodni.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Engedjen betekintést az életébe, ha azt szeretné, hogy megértsék a tetteit. Amíg kifelé csak azt mutatja, hogy minden rendben és könnyedén megbirkózik az akadályokkal, képes a nehéz helyzetekben talpon maradni, addig nem tudják a környezetében élők elfogadni, ha aztán hirtelen kiborul és képtelenség Önnel megtalálni a közös hangot. Ossza meg velük a bánatát és az Önt foglalkoztató kérdéseket, hogy szembesüljenek azzal, Ön sem olyan erős, mint az látható.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ha elvárja, hogy elfogadják, akkor Önnek is nyitottnak kell lenni és nem zárkózhat el attól, hogy a másik oldalnak is igaza lehet. Közösen kell megtervezniük az utat úgy, hogy abba beleférjen mindenki elképzelése. Ha tesz egy lépést ennek irányába, akkor elindulnak Önnel szemben és végül a célegyenesbe már együtt fordulhatnak. Az akadályok is egyre kisebbé válnak és a közös munka során közelebb kerülnek egymáshoz.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ne legyen ingerült, hiszen azzal nem tud nyomatékot adni a véleményének. Attól, hogy csak szavakat dobál egymás után szinte összefüggéstelenül, mert már nem is gondolkodik, nem fogja meggyőzni a másik felet az igazáról. Inkább vonuljon most félre és akkor térjenek vissza a témára, ha már lenyugodott és képes felsorakoztatni az érveit. Nem személyeskedhet, hiszen ebben a kérdésben annak nincs helye.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nem erőssége a gyors döntés, ebben a kérdésben pedig végképp szüksége lesz időre, hiszen annyira összetettek a következmények, hogy mindenképpen megfontolást igényel, mit válaszoljon. Bár nehéz begyűjteni minden információt, de ebben nem ismer tréfát, addig talpal, amíg minden érintettel beszélhet és egyeztethet ahhoz, hogy a későbbiekben ebből már ne legyen félreértés. Így már sokkal nyugodtabban mondja ki a végső ítéletét.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne engedje ki az irányítást a kezéből, mert ha nem juttatja érvényre a saját érdekeit, elégedetlenség lesz úrrá Önön. Amit eltervezett, mindenképpen szeretné megvalósítani, de az csak úgy lehetséges, ha másoknak ebbe nem enged beleszólást. Természetesen a javaslatokat nem kell elutasítania, de csak akkor, ha azok is a céljai felé viszik. Bár felkavarja maga körül a levegőt, de elégedetten nyugtázhatja, hogy az igazán fontos emberek kitartottak Ön mellett.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Megérdemel egy könnyebb napot, ezért mondjon bátran nemet, ha egy kérést túl megterhelőnek gondol. Inkább végezzen hamarabb a kötelezettségeivel és kényeztesse magát olyan programokkal, amelyek feltölthetik energiával. Bátran szellőztesse ki a fejét, akár egyedül is, ha ez szükséges ahhoz, hogy el tudja engedni a problémákat. A hétvégén ne foglalkozzon olyan kérdésekkel, melyekre egyelőre nincsenek válaszai.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Engedjen annak érdekében, hogy az Ön érdekei is érvényesülhessenek. Ha most foggal-körömmel harcol, csak az ellenségei számát szaporítja, és olyan ellenállásba ütközik, melyet már nem fog tudni megtörni. Ha viszont most félreteszi az ötleteit, akkor egy adott pillanatban már előállhat vele és nem merül feledésbe, hogy számíthattak Önre most. Tekintse a mai napot befektetésnek a jövőbe, amely megtérülhet.