Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Könnyedén találja meg a közös hangokat még azokkal is, akiket most sodort a sors az életébe. Nincsenek véletlen találkozások, ezért igyekszik mindenkit maga mellett tartani, hogy megtapasztalhassa, miért is most kellett Önöknek összefutniuk. Bizonyos kapcsolatok valóban hosszú távon is megmaradnak, de lesznek olyanok, amelyek a rövid idő alatt tanítják meg fontos dolgokra, így például az elengedés művészetére.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ha közösen keresik a megoldásokat, akkor a kivitelezés során sem kell egyedül megküzdenie az akadályokkal. Ha azonban ragaszkodik a saját elképzeléseihez, nem várhatja el, hogy Önnel tartsanak egy olyan úton, ami nem is biztos, hogy a célig vezet. Valóban engednie kell, de ezt ne élje meg áldozathozatalként. Az együtt elért siker ugyanis mindent feledtet és legfőképpen közelebb kerülhetnek egymáshoz.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
A kötelezettségeit mindig is igyekezett betartani, nincs ez másképp a mai napon se, azonban plusz munkákat ne vállaljon. Ha sikerül időben végeznie, megérdemel egy kis kikapcsolódást, így keressen valamilyen programot, ahol lazíthat, elengedheti magát és feledheti a problémákat. Lehet, a szerettei nem tartanak Önnel, de emiatt ne bánkódjon, hiszen egyedül vagy a barátokkal is remekül szórakozhat.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Bár fontos, hogy a problémákat meg tudják beszélni, de ennek csak akkor van értelme, ha nyugodt és képes meghallgatni a másik felet is. Hiszen nem az a megoldás, hogy mindenkinek el kell fogadnia az Ön elképzelését, hanem képesek kialakítani egy közös álláspontot, amely mentén haladhatnak és így hosszabb távon is képesek lesznek nagyobb viharok nélkül egy közös célért harcolni. Ha azonban Ön ragaszkodik az irányításhoz, folyamatosan ellenállásba ütközik.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ha sokáig magába fojtja még a feszültséget, akkor fog robbanni, amikor éppen nem lesz alkalma tisztázni is a félreértést. Próbáljon meg nyugodt légkört teremteni és megbeszélni a nézeteltérést még akkor, amikor képes meghallgatni a másik felet is és így végül kialakíthatnak egy közös elképzelést, amely minden fél számára elfogadható és nem okoz rossz szájízt. Így a kapcsolatukat is megmenthetik.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Ne bosszankodjon azon, amit nem tehet meg, inkább élvezze azt, amit igen. Szép kihívásokkal szembesülhet akkor is, ha a céljait szem előtt tartva elindul az úton, amelyet kitűzött maga elé, de eddig nem volt alkalma, hogy a kezdő lépést megtegye. Most itt a lehetőség, éljen ezzel, ne pedig azon törje a fejét, mi mást is csinálhatna, hiszen eddig éppen az volt a baj, hogy ezt az elképzelését kell halogatnia.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Új tervek megvalósítására nyílik lehetősége, ilyenkor mindig hatalmas lendülettel és lelkesedéssel veti bele magát a teendőkbe az újdonság varázsa magával ragadja. Közben azonban nem feledkezhet meg azon kötelezettségeiről, melyekre korábban ígéretet tett. Hiszen számítanak a teljesítésére, az adott szavára. Találja meg az egyensúlyt, akár egyszerre több feladattal is foglalkozva, hogy minden téren helyt tudjon állni.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ott jön szembe Önnel a lehetőség, ahol nem is számított rá. Éppen ezért járjon nyitott szemmel, ne utólag ébredjen rá, hogy elszalasztotta. Bár nem tervezett most új kihívásokat, de ennek nehéz lenne ellenállni, éppen ezért mozgósítja az energiatartalékait és végül a lendület is magával sodorja, így elmondhatja, hogy olyan teljesítményt nyújtott, amire nem is gondolt volna. Megérdemli a pihenést és engedélyezzen magának egy kis kényeztetést.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nem vállal túl sokat, hiszen érzi, hogy fáradt, így nem lenne szerencsés ígéreteket tenni, amiket aztán képtelen betartani. Bár így marad némi energiája az esti órákra is, de emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalása, fordítsa figyelmét a szeretteire. Egy kis kényeztetés, esetleg közös program során közelebb kerülhetnek egymáshoz és bizonyos nézeteltéréseket is meg tudnak vitatni komolyabb szócsaták nélkül.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
A csalódások egyúttal tanítások is. Bár amikor átéli, egy világ omlik össze és nem látja az értelmét, de az idő végül megmutatja, miért is kell ezeken átmennie. A mai napon is megvilágosodhat, fény derül arra, hogy a hét elején átélt pokol okkal történt. Most már csak élnie kell ezzel a tudással, hogy még egyszer ne kövesse el ezt a hibát. Mivel az élmény még friss, így óvatos és észreveszi a figyelmeztető jeleket.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Nehezen indul a nap és csak úgy tud átlendülni a holtponton, ha valakivel beszélgethet a problémáiról. Nehezen talál olyan embert, aki előtt megnyílhatna, de azért ne adja fel. Ha beletörődik abba, hogy magára maradt a gondokkal, akkor valóban nehezebben sikerül ismét a felszínre kerülni és közben a lelkében is mély sebek keletkeznek. Türelemmel és higgadtsággal azonban úrrá lehet a kialakult helyzeten.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Nagy lépés előtt áll, most már ne torpanjon meg. Erre készült már hetek óta, de most, hogy megadatott a lehetőség, hirtelen nem is annyira magabiztos. Az elképzeléseit még mindig nem váltották fel mások, tehát ez lesz az az út, amin el kell indulnia. Bár egyedül érzi magát, a háttérből megkapja a támogatást, így nem kell attól sem tartania, hogy az akadályokkal egyedül kell megbirkóznia, hiszen ha úgy alakul, lesz kihez fordulnia segítségért.