Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Nehezen indul a napja, de bátran hallgasson a bíztató szavakra, akik megpróbálják kirángatni a gödörből. Csak az első lépéseket kell megtennie, utána már a lendület magával ragadja, és végül úgy jönnek az eredmények, hogy nem is kellett komolyabban megerőltetnie magát. Bár vannak pillanatok, amikor Ön sem hisz magában, de a legfontosabb, hogy ilyenkor sem adja fel, képes a fogát összeszorítva harcolni.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Tűnjön is bármennyire reménytelennek a helyzet, Ön akkor sem adja fel. Már nem hisz senki a sikerben, amikor jönnek az első eredmények. És ezt csakis magának köszönheti, hiszen képes volt harcolni egyedül is. Legyen büszke magára és fogadja az elismeréseket. Megérdemel egy kis kényeztetést, ha ez egy program, ahova senki nem akarja elkísérni, akkor se mondja le, bátran kapcsolódjon ki akár társaság nélkül is.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Már épp feladná, amikor utolsó mentsvárként még egy ötlet az eszébe villan. Talán éppen azért, mert nem ragaszkodott görcsösen ahhoz, hogy keresse a megoldást. Néha épp az viszi közelebb, ha távozni készül. Nincs ez másképp az emberi kapcsolatokban sem. Ha valakihez nagyon ragaszkodik, hajlamos szinte agyonnyomni a szeretetével, de ha szabadságot ad neki, kicsit elkalandoznak külön utakon, akkor ébrednek rá, milyen sokat jelentenek egymásnak.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Semmi nem történik véletlenül, csak néha idő kell ahhoz, hogy ezt felismerjük. Fogadja a mai nap megpróbáltatásait is ezzel a mottóval. Még ne keresse az értelmét a problémáknak, törekedjen a megoldásukra, és ha már sikeresen pontot tesz az ügy végére, kezdjen el gondolkodni a miérteken. Lehet, hogy most még nem talál rá, de akkor se keseredjen el, hiszen a lényeg, hogy sikeresen megküzdött az akadályokkal.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Fontos szerepet kapnak a kapcsolatok a mai nap. Egyes emberek eljátsszák a bizalmát, míg mások épp most kerülnek közelebb Önhöz azáltal, hogy bebizonyítják, minden érdek nélkül tartanak Önnel. Nehéz folyamat, amíg ez letisztul Önben és a veszteségeket feldolgozza, de utána olyan megkönnyebbülés lesz a jutalma, amely szárnyakat ad és ez a teljesítményén is meglátszik, hiszen könnyedén veszi az akadályokat.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Lassan, de biztosan ismét önmagára talál. Ez ne arra sarkallja, hogy ismét mindent elvállal, továbbra is tudjon nemet mondani azokra a feladatokra, melyek már meghaladnák az erejét. Közel sincs még csúcsformában, ezért mérlegelnie kell, hogy meddig feszegetheti a határait. Az önbizalma viszont már a régi, ami nagy segítség, hiszen így az akadályok láttám nem a menekülés jut eszébe, mint az elmúlt napokban oly sokszor.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Meglepő ötletekkel áll elő, ne csodálkozzon, ha a környezetében élők ezzel nem tudnak azonosulni. Hiába ugyanis a nemes cél, ha olyan utat tűz ki az eléréséhez, mely ismeretlen és rengeteg akadállyal tűzdelt. Induljon el egyedül, és az eredmények láttán végül megkapja majd azt a támogatást, amelyben reménykedett, és amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy képes legyen a végsőkig küzdeni és kitartani.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Amilyen nehezen indul a napja, olyan nagy lelkesedéssel veti bele magát a teendőibe abban bízva, hogy ezek feledtetik a problémákat. Valóban sikerül a figyelmét elterelni, de közben bizony előfordul, hogy hibázik még akkor is, amikor a rutinja átsegíthetné a nehézségeken. Ez is csak azt jelzi, hogy mindenképpen le kell ülniük, megbeszélni azt a nézeteltérést, amely miatt nem tud összpontosítani és igazán felszabadultan örülni a sikereknek.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ne induljon el ismeretlen utakon, mert a nem várt akadályok hamar feladásra kényszerítenék. Nincs meg Önben az a lendület és tettvágy, amely ilyenkor segítségére lehetne és egy rosszul sikerült feladat csak tovább sodorná azon az úton, ahol leveszíti a magába vetett hitet. A rutinfeladatok azonban könnyedén mennek, és egyúttal lelkesedéssel töltik fel, így ezeket bátran kézbe veheti, hogy ismét visszataláljon önmagához.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Bár Önnek van igaza, de talán a béke érdekében jobb lenne engedni. Az idő úgyis igazolja majd a döntését, de most legalább Ön mellett maradnak azok az emberek, akik sokat jelentenek és támogatják azon az úton, amelyen elindult, de már akkor is tudta, hogy egyedül nem fog tudni végigmenni rajta. Tartsa most szem előtt a céljait, ennyi áldozatot vállalhat. Amíg eléri, amit kitűzött maga elé, a helyzet is tisztázódik.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Próbálja kerülni a nagyobb társaságot, mert ott csak bizonytalanná válik. Hiába tudja, mit szeretne elérni, ha keresztkérdések tüzébe kerül, hirtelen elszáll a meggyőződése. Azok, akik igazán jól ismerik, már tudják, hogy ilyenkor megerősítésre vágyik, nem a nehézségeket kell hangoztatni, sokkal inkább tudatosítani Önben, miért is indult el ezen az úton. Csak át kell lendülnie a holtponton és ismét teljes lendülettel veti bele magát a teendőibe.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Legyen körültekintő, ha a véleményét kérik, mert ezzel akarják csapdába csalni. Egy olyan kényes kérdést szegeznek Önnek, amelyet megválaszolva biztosan elveszíthet bizonyos kapcsolatokat. Kerülje hát az olyan helyzeteket, ahol olyan emberek között kell mozognia, akik akár ilyen eszközzel is képesek lennének ártani Önnek. Már számított rá, hogy az irigyei támadásba lendülnek, így szerencsére ez nem éri váratlanul.