Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Érdemes ezen a napon olyan kérdésekkel is foglalkozni, melyeket igyekszik elkerülni. Most azonban nyugodt és szellemileg friss, így képes átgondolni a döntéseit úgy, hogy kizárja azokat a lehetőségeket, melyek tévútra vinnék. Nem csak alaposan mérlegel, de megbeszéli a következményeket az érintettekkel, így esélyt ad nekik arra, hogy felkészülhessenek. Vezetőként is helytáll, az eredmények Önt igazolják.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ne mások szemével nézze a világot, használja a sajátját. Érthető, hogy tanácsot kér, de ez nem jelenti azt, hogy ne alakíthatná ki a véleményét ezek alapján. Ha ez nem is egyezik másokéval, nem jelenti azt, hogy ne lenne helyes. Tudjon kiállni magáért, legyen határozott. Aki emiatt nem tart ki Ön mellett, sosem volt Önnel. Azokba a kapcsolatokba fektesse az energiáit, ahol kölcsönös a megértés és az elfogadás.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ne vállalja túl magát, egyszerre csak egy komolyabb feladattal foglalkozzon. Hiába próbálná megosztani a figyelmét, ez csak hibázáshoz vezetne. Kimerült, ilyenkor nem veszi úgy észre a buktatókat és ezért könnyebben kerül tévútra. Legyen higgadt és határozott ilyenkor, hiszen a kapkodással csak még távolabb kerül a céljaitól. Iktasson be rövidebb szüneteket, hogy a fejét kiszellőztethesse és elengedje a lezárt problémákat.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tisztázza azokat a kérdéseket, melyek falat emeltek Önök közé. Az utóbbi időben csak beseperték a szőnyeg alá ezeket a problémákat, hiszen így gyorsabban továbbléphettek. A tüske azonban mindkét félben bent maradt és emiatt egyre nehezebben találták meg a közös hangot. Most nyugodt és türelmes, ezért érdemes lenne leülni egy asztalhoz még akkor is, ha éppen nem érzi azt a feszültséget, ami máskor ott tombol Önben.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Olyan feladatokat válasszon, ahol számíthat a sikerekre. Így ugyanis könnyedén talál segítséget, nem egyedül kell végigmennie az úton. Most ugyanis nem szívesen maradna magára a gondolataival, amelyek kavarognak Önben. Ha vannak Ön körül, akik kérdeznek, Öntől várnak iránymutatást, elterelheti a figyelmét a problémáiról. Erre van leginkább szüksége, hiszen megoldásokat hiába is keresne, így jobb, ha megpróbál megfeledkezni egy kis időre a gondokról.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Ha kér, és nem követel, kap segítséget. Kívánságait ne elvárásként támassza műsokkal szemben, inkább próbálja vonzóvá tenni a lehetőséget, hogy felsorakozhatnak Ön mellé. Ossza meg azokat az információkat, amelyek birtokában úgy érezhetik, ők is komoly részei lesznek az egésznek. Ezzel végül megnyerheti az ügyének mindazokat, akikre szüksége lesz. Türelem és elszántság, ezekkel jár elől jó példaként.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Próbál menekülni a problémák elől, ezért sokkal többet vállal, mint amennyi feladattal képes lenne megbirkózni. Ezzel csak tovább növeli a gondjait, hiszen nem szeretne szava hihetetlennek tűnni. Nem felelhet meg mindenki elvárásainak, ezért mérlegeljen, mely kötelezettségeit tudja rövid időn belül teljesíteni, a többire kérjen haladékot. Okosan beosztva az idejét végül minden határidőt képes lesz betartani.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Próbálja meg elkerülni a feszült helyzeteket, nehezen tud ugyanis uralkodni az indulatain. Különösen akkor veszíti el a nyugalmát, ha ellenállásba ütközne. Meg sem hallgatva a másik fél érveit, csak a saját vélt igazát hangoztatja. Így nem is reménykedhet abban, hogy segítséget kap, amikor erre szüksége lenne. Olyan feladatokat keressen ezért, melyekkel egyedül is képes lesz megbirkózni, ha a helyzet úgy alakul.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
A saját problémáit másokra vetíti ki. Ez okozza azt a feszült légkört, ami Ön körül kialakul. Számon kér, elvárásokat támaszt csak azért, hogy leplezze, elveszítette a belső egyensúlyát. Amíg nem tesz rendet a gondolataiban, nem érdemes emberek között mozogni, mert képtelen lesz megtalálni velük a közös hangot. Keressen olyan feladatokat, melyekkel könnyedén megbirkózhat egyedül, az elért eredmények segítenek Önnek visszatalálni az útjára.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Egy nem várt akadály miatt elgondolkodik azon, hogy feladja a céljait. Nem szabad megfeledkeznie arról a hatalmas útról, amelyet már megtett az ügy érdekében. Mindez hasztalanná válik, ha most valóban megfutamodik. Kérjen segítséget, ha már egyedül nem látja, merre keresse a megoldást. Csak a holtponton kell átlendülnie ahhoz, hogy folytatni tudja mindazt, amit megkezdett, elérje a céljait.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Hiába vannak tervei, ha hiányzik Önből az elszántság és a kitartás. Így csak az első akadályig halad lendületesen, ott viszont megtorpan. Nem szívesen fordulna segítségért másokhoz. Tegye most félre a vágyait, maradjon olyan úton, amelyet már jól ismer, és előre fel tud készülni a buktatókra. Ha rendelkezik megoldásokkal, akkor a nehézségek nem lassítják le, így képes lesz véghezvinni, amit elgondolt.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
A kezdeti lépéseket még képes egyedül megtenni, de az akadályok láttán már belátja, valóban szüksége lesz segítségre. Voltak, akik már az elején figyelmeztették arra, az elképzelései túlzóak, ne induljon el ilyen feltételek mellett. Most azonban be kell látnia, a kritikusaira kellett volna hallgatni, akik javasolták, adjon még egy kis időt a terveinek, hogy valóban minden buktatóra felkészülhessen.