Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Eddig is foglalkozott a kérdéssel, de nem érezte meg benne az igazi kihívást. Most azonban képes felismerni az okát, miért is sodorta az útjába ezt az élet. Így már a megoldások is gyorsabban jönnek, a lelkesedése egyre nagyobb. Mire végül összeáll a kép, teljesen a hatása alá kerül és szeretne még jobban elmélyülni a témában, ami így most egészen közel került Önhöz. Ismét bebizonyosodott, hogy semmi nem történik véletlenül.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Amíg Ön a megoldásokat keresi, a környezetében élők aggódva figyelik, miként emészti fel magát. Már teljesen megfeledkezett arról, miért is indult el ezen az úton és emiatt tért le a helyes útról. Amíg a céljait nem sikerül ismét felidézni, képtelen lesz rendezni a sorait. Lehet, hogy most arra van szüksége, hogy visszalépjen, majd újult erővel induljon el újra. Tekintheti ezt kudarcnak, de tanulási folyamatnak is.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ügyeljen a részletekre, mert ha ezek felett átsiklik, hamar összeomolhat az elmélete. Márpedig egyelőre csak Ön hisz a sikerben, így különösen fontos, hogy kézben tudja tartani a folyamatokat. Számíthat ugyan támogatásra, de valójában Önnek kell elől járni ahhoz, hogy követni tudják és kitartsanak Ön mellett akkor is, amikor az akadályok már szinte leküzdhetetlennek tűnnek. Szüksége lesz a segítségre, becsülje meg azt.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Bár határozott elképzelései vannak, érdemes lenne meghallgatni a tanácsokat is. Nem feltétlenül hátráltatni akarják, amikor olyan javaslatok érkeznek, lassítson kicsit. A szemét próbálnák felnyitni, ugyanis nem minden akadályt vett számításba. Ha még idejében felkészül ezekre is, akkor valóban célba érhet. Ha azonban váratlanul bukkannak majd fel, könnyen elbizonytalanodhat és feladná a terveit.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nehezére esik a döntés meghozatala, legyen az akár egy összetett kérdés vagy egy egyszerű választás. Képtelen ugyanis megtalálni a jó válaszokat, mindenben csak a hibákat látja. De Ön is tudja, hogy nincsenek sikerek küzdelem nélkül, éppen ezért a nehézségeket nem felnagyítani kell, hanem a megoldásokat keresni rájuk. Amíg nem képes ezt fejben elhatározni, valóban megtorpan, és nem haladhat előre.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Hiába vannak tervei, ha ezek során nem vette figyelembe, hogy a környezetében élők is befolyással lesznek a napjára. Mindenképpen szánnia kell arra is időt, hogy nekik segíteni tudjon. Bár most Önnél a helyére kerültek a dolgok, így remekül halad akár egyedül is, nem feledkezhet meg arról, hogy nem volt ez mindig így. Illik viszonoznia azt a támogatást, amit nem is olyan régen kapott tőlük.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Amikor egy ajánlat túl vonzó, érdemes a sorok között is olvasni. Bár most csak a célokat látja a szeme előtt, amelyek ezáltal megvalósíthatóak, de ne feledkezzen meg arról, hogy ennek biztosan ára lesz. Talán most a lelkesedés elvakítja, de ha a környezetében élők próbálják figyelmeztetni, hallgassa meg őket. Még mindig élhet a saját választásával, de talán így alaposabban felmérheti, mi vár Önre, ha igent mond.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Miközben elindul egy új úton, ne feledkezzen meg azokról a kötelezettségeiről, melyekre korábban tett ígéretet. A szavahihetőségét ugyanis nem kockáztathatja csak azért, mert egy vonzó ajánlat minden energiáját lekötné. Össze kell hangolnia úgy a folyamatokat, hogy a határidőket tartani tudja és így továbbra is számíthasson azokra az emberekre, akik eddig is kitartottak Ön mellett még akkor is, amikor Ön se hitt saját magában.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Egyedül is képes lenne megbirkózni az akadályokkal, de most a segítséget felajánlók éppen azért keresik, hogy a közelében lehessenek és élvezhessék a siker ízét. A kisugárzása ugyanis vonzó, hiszen tele van energiával és lelkesedéssel, ami egyúttal ígéret az eredményekre. Ebben szeretnének részt kapni, hogy visszanyerhessék az önbizalmukat és a hitet abban, hogy a kemény munka valóban meghozza a gyümölcsét.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne csak arra összpontosítson, amivel foglalkozik, figyelje közben a környezetében élőket is. Sokat tanulhat abból, ahogyan ők kezelik a problémákat és hamarabb hasznosíthatja, mint gondolná. Ez ugyan megterhelő szellemileg, mégis képes megoldani, mert hamar felismeri ennek hasznosságát. Gyorsabban halad, mint tervezte és ezt éppen annak köszönheti, hogy hamarabb talál válaszokat a felmerülő kérdésekre.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Több lehetőség is nyitva áll Ön előtt, nehéz a választás. Talán sikerül mindet kihasználni, ha jól osztja be az energiáját és az idejét. Hangolja össze a folyamatokat, így egyszerre több üggyel is foglalkozhat úgy, hogy határozottan halad előre. Ehhez azonban ki kell zárnia a zavaró tényezőket és a figyelmét folyamatosan arra összpontosítani, amit épp kézbe vesz. Nap végén fáradtan, de elégedetten tekinthet az elért eredményekre.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Több fronton is helyt kell állnia, ezért komoly szellemi megterhelés vár Önre. Nehezen indul ugyan a nap, de egy érdekes feladat hamar lendületbe hozza. Ezt azonban ügyesen kell beosztania, ha valóban el szeretné érni azokat az eredményeket, melyeket betervezett. Remek szervezőképességének köszönhetően éppen akkor jön a segítség, amikor arra a legnagyobb szüksége van, így átlendülhet az esetleges holtpontokon.